Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investește în oameni!”
Termeni și Conditii - Ecosocial Mestesug

Pentru a realiza o comanda pe site-ul www.ecosocialmestesug.ro este necesar sa ne oferiti cateva informatii obligatorii care trebuie sa fie reale si adevarate. Aceste informatii sunt: Numele si Prenumele, Adresa, Judetul si Localitatea de domiciliu, cat si adresa pentru livrarea comenzii, numar de telefon corect si o adresa de email pentru primirea datelor despre comanda. Daca una din informatiile mentionate mai sus se schimba, va rugam sa ne mentionati acest lucru utilizand formularul de pe pagina de Contact.

– Dupa ce va decideti asupra produsului pe care doriti sa-l achizitionati ADAUGATI-L IN COS.

– In “Cosul Meu” puteti vedea toate produsele adaugate pe o comanda, iar cand terminati cumparaturile, trebuie sa apasati pe butonul “Finalizeaza comanda”.

– Apoi specificati datele de livrare si facturare si modalitatile de plata.

-Verificati la sfarsit datele completate si apasati pe butonul trimite comanda. Veti primi un e-mail de confirmare a comenzii realizate, urmand sa fiti contactat in maxim 48 de ore de catre un consultant EcoSocial Mestesug.

PLATA COMANDA

Pentru a va bucura de produsele EcoSocial Mestesug va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata :

– Numerar la livrare, prin serviciul de curierat rapid.

DETALII PRIVIND PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE.

Pretul produselor are toate taxele incluse si este exprimat in RON.

DREPTURI DE AUTOR

Este interzisa orice incercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afişa, distribui, vinde sau modifica din conţinutul, datele, informaţiile şi materialele de pe site, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului fara acordul unui reprezentant www.ecosocialmestesug.ro

INFORMATII IMPORTANTE

Toate produsele comercializate pe acest Magazin online sunt controlate pentru calitate si verificate pentru orice probleme sau defecte inainte sa fie trimise catre client, de aceea, va rugam sa ne contactati in cazul in care primiti un produs care nu este in conditii perfecte.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru manipularea, transportul pentru retur si nici nu acceptam returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

www.ecosocialmestesug.ro nu este raspunzator de:

-daunele produse in cazul urmarii link-urilor sau bannerelor afisate pe site, decizia de a urma aceste link-uri fiind a utilizatorului.

-eventualele daune produse de erori, virusi contactati de pe site sau acces neautorizat. www.ecosocialmestesug.ro face tot ce este posibil sa reduca sau elimine aceste amenintari, dar nu este imun la ele.

-orice paguba produsa in momentul sau din cauza folosirii serviciilor site-ului nostru.

Pentru orice tip de reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de email: contact@ecosocialmestesug.ro. Va asiguram ca echipa noastra va face tot posibilul sa rezolve in cel mai scurt timp posibil reclamatiile dumneavoastra.

Livrare si Transport

– Termenul de livrare variaza de la 5 la 20 zile lucratoare, in functie de produs (multe produse sunt realizate la comanda)

– Livrarea produselor se va realiza prin curier, la adresa indicata in formularul de comanda.

– Costul livrarii va fi mentionat pentru fiecare comanda in parte si este suportat in totalitate de catre client. Acest lucru se intampla si in cazul returnarii produselor.

– Orice deterioare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislaţiei în vigoare.

Livrare si Transport

– Termenul de livrare variaza de la 5 la 20 zile lucratoare, in functie de produs ( multe produse sunt realizate la comanda)
– Livrarea produselor se va realiza prin curier, la adresa indicata in formularul de comanda.
– Costul livrarii va fi mentionat pentru fiecare produs in parte si este suportat in totalitate de catre client la fel se intampla si in cazul returnarii.
– Orice deterioare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislaţiei în vigoare.